|

Samla Capital Oy

Referenssi Vaasan Tammipiha

Samla Capitalin ja Josconin yhteistyössä tarve ja tarjooma kohtaavat

Kun kiinteistörahastoja hallinnoivassa Samla Capitalissa työskennellyt Joni Härkönen päätti perustaa oman yrityksen, Josconin, oli molempien yritysten kannalta luontevaa jatkaa yhteistyötä. Joscon on toteuttanut Samla Capitalin hallinnoimissa kiinteistökohteissa monenlaisia muutostöitä aina asuinkerrostalon käyttövesiputkiston saneerauksesta toimitilakohteiden vuokralaismuutostöiden suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Suomalainen Samla Capital sijoittaa kiinteistöihin hallinnoimiensa kiinteistörahastojen kautta, hankkimalla varoja sijoittajilta sekä pankkien velkarahoituksella.

Samla Capitalin toimitusjohtaja ja osakas Hannu Saastamoinen kuvailee, kuinka yritys etsii sijoituskohteet, hoitaa alusta lähtien kiinteistökauppoihin liittyvät selvitykset ja käytännön asiat, hallinnoi kiinteistöjä, hankkii vuokralaiset ja pitää huolta sekä kiinteistöistä että vuokralaisista. Näiden tehtävien hoitamiseen liittyen yritys tukeutuu tarvittaessa osaaviin kumppaneihin.

Top 3 – Parasta Josconilla

1

Asiantuntemus.

2

Ketteryys.

3

Yrittäjähenkisyys. Pienessä yrityksessä valtaosa tekijöistä on itse osakkaana, mikä tukee yrittäjämäistä tekemisen meininkiä.

Lue lisää palveluista

Luonteva jatkumo yhteistyölle

Kun nykyinen Josconin toimitusjohtaja Joni Härkönen jätti aiemman tehtävänsä Samla Capitalilla ja perusti Josconin, jäi Samla Capitalille tarve hoitaa käynnissä olevat projektit ja hankkeet ammattitaidolla loppuun asti. Osa tehtävistä hoitui sisäisesti kiinteistöpäällikön toimesta, osassa tukeuduttiin kumppaneihin ja osassa hyödynnettiin Josconin apua.

– On ymmärrettävää, että ihmiset siirtyvät uuteen ja toteuttavat unelmiaan, emme me halua olla rajoittamassa vaan mahdollistamassa sitä. Yhteistyö Josconin kanssa oli luonteva jatkumo aiemmalle yhteistyölle ja arvojemme mukaista toimintaa, jossa korostuu muun muassa yhdessä tekeminen, Saastamoinen kuvailee.

Yhteistyö mahdollisti paitsi käynnissä olevien projektien katkeamattoman etenemisen, myös Samla Capitalin keskittymisen hankkeen johtamiseen tilaajana. Kun tiettyihin tehtäviin löydettiin sopivimmat asiantuntijat, aikaa jäi ydinosaamiseen ja lisäarvon tuottamiseen sijoittajille ja vuokralaisille.

Suunnitelmat toteutuvat aikataulussa

Joscon on toteuttanut Samla Capitalin hallinnoimiin kohteisiin kokonaisvaltaista muutostöiden suunnittelua ja toteutusta sekä suppeampia osa-alueita, kuten pelkkää talotekniikkasuunnittelua.

Saastamoinen kiittelee, kuinka Josconilta tulee nopeasti hankeen tarjouspyyntöihin työn sisältöä vastaava ja järkevästi hinnoiteltu tarjous. Yhteistyöhön lähdettäessä työt tehdään tarjouksen mukaisesti ja suunnitellussa aikataulussa.

– Hankkeen aikana vahvistuu kokemus, että suunnitelmat toimivat kuten pitääkin ja niitä on toteuttamassa asiantuntevat ihmiset, Saastamoinen summaa.

Vauhdikasta kasvua

Saastamoinen ei näe mitään syytä, miksei Joscon tuoreena toimijana voisi ottaa omaa osuuttansa markkinasta ja kasvaa jatkossakin:

– Meidänkin yrityksemme on lähtenyt nollasta vuonna 2015, ja sieltä on kasvettu vauhdikkaasti. Meno näyttää vauhdikkaalta Josconillakin, he ovat saaneet hyvin kasvatettua osaajapalettiaan. Mukavaa, kun Suomessa on yritteliästä porukkaa ja yritykset työllistävät perustajansa lisäksi muitakin ammattilaisia.

Toiminta on nopeaa ja ketterää, eikä sovittu aikataulu ole vain lupaus, josta projektin edetessä luistetaan.

– Hannu Saastamoinen, Samla Capitalin toimitusjohtaja

Lue lisää Samla Capitalista: samlacapital.fi

 

Samla Capital logo


Merus Power

Merus Power Oyj – Neuvonantopalvelut

Merus Power Oyj Neuvonantopalvelut: Kokonaisvaltaista neuvonantoa ja hankejohtamista asiakkaan tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut: Laadukasta toimitila- ja hankejohtamista asiakkaan ja käyttäjän tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä