|

NYQS Oy

NYQS Vaasan Tammipihan toimitilat

NYQSin toimitilamuutos oli vuokralaiselle huoleton projekti

Turvallisuuspalvelujen tuottaja NYQSillä oli tarve löytää Vaasan Kivihaan toimitiloja toimivampi sijainti piiriautojen hälytysajojen lähtöpisteeksi sekä päivittää toimitilat tämän päivän tarpeisiin. Joscon johti ja valvoi uusien tilojen muutostyötä, ja valmista tuli kiitettävän nopeasti ja vuokralaiselle vaivattomasti.

 

Vajaan vuoden Vaasassa toiminut NYQSin yksikkö tarvitsi hälytysajoilleen keskeisempää sijaintia. Tammipihan kiinteistö oli NYQSille tuttu vartiointitehtävien ja asiakkuuksien kautta, joten tieto vapaista toimitiloista otettiin kiinteistömanageri Eero Aholta kiinnostuneina vastaan. Aho ohjasi NYQSin edustajat keskustelemaan Samla Capitalin vuokrauspäällikkö Ilari Joensivun kanssa 160 m²:n toimitiloista, ja pian keskustelussa oli Joensivun suosittelemana toimitsijana mukana myös Joscon.

NYQSin Vaasan toimipisteen yksikön päällikkö Jarmo Hannuksela kuvailee, kuinka Josconin kanssa tehtyjen suunnitelmien jälkeen projekti sujui jouhevasti:

– Muutaman piirtelyn jälkeen projekti lähti jo käyntiin. Meidän suuntaamme eteneminen oli hyvin helppoa, kuin automatisoitua, kun Josconilla oli tarvittu osaaminen ja rutiini. Tämä oli suuri helpotus kaltaiselleni, joka on kyllä aiemmin nähnyt remontointiprosessin, mutta ei ole ollut mukana kokonaisessa toimitilahankkeessa hallinnon vastuutehtävässä. Ei tarvinnut itse huolehtia, mutta asiat selvitettiin maallikollekin yksinkertaisesti ja selkokielisesti, joten samalla oppi itsekin.

Top 3 – Parasta Josconilla

1

Helppous ja huolettomuus. Vuokralainen voi luottaa, että ammattilaisen hoidossa projekti etenee sovitusti.

2

Selkokielisyys. Asiat selvitetään yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi.

3

Nopeus. Muutoksista huolimatta eteneminen on tehokasta.

Lue lisää vuokralais- ja vuokranantajaedustuksesta

“Ei voisi parempaa pyytää”

– Kaltaiseni maallikko ei voisi parempaa pyytää, kuin miten Joscon selvitti projektissa vastaan tulleet asiat. Joskus, kun soitin Joni Härköselle, että “stressaaja täällä hei”, sain vastaukseksi että homma hoituu ja ei tässä ole mitään hätää. Eikä ollutkaan, kun parin minuutin päästä remppajamppa oli jo asiaa hoitamassa, Hannuksela kiittelee Josconin tukea.

NYQS Vaasan Tammipihan neuvotteluhuone

Nopeasti tip top -laatua

Projekti osui ajallisesti huonoon saumaan, kesäloma-aikaan.

– Joscon osoitti äärimmäisen paljon joustavuutta sekä ymmärrystä meidän tarpeisiimme, Hannuksela korostaa ja jatkaa, – Siitä kun leka lyötiin vanhan seinän läpi, valmista tuli parissa kuukaudessa, vaikka alku hieman viivästyikin alkuperäisistä suunnitelmista Josconista riippumattomista syistä. Joscon veti projektin tip top.

Joustavasti suhtauduttiin myös lennosta suunnitelmiin tulleisiin muutoksiin.

– Kun suunnitelmat on tehty ja kustannukset laskettu, niin kolme päivää ennen kuin neuvotteluhuoneen seiniä olisi alettu tekemään, tuleekin tällainen vaasalainen höpsö toteamaan, että muutetaankin seinän paikkaa. Siitä huolimatta rakentaminen alkoi ajallaan uusilla mitoilla, Hannuksela myhäilee.

Hannuksela kiittelee myös muita hankkeen osapuolia. Vuokralaisen näkökulmasta toimijoiden keskinäinen kommunikaatio toimi hyvin ja vastaantulevat asiat hoidettiin jouhevasti.

Hannuksela on ehdottomasti sitä mieltä, että kun NYQSin Vaasan, Seinäjoen ja muiden paikkakuntien kasvu ajankohtaistuu, heiltä ollaan ensimmäisenä yhteydessä Josconiin.

Suosittelen Josconia suurella sydämellä tällaisiin projekteihin. Oli uskomatonta, kuinka hyvin ja nopeasti tila räätälöitiin meidän tarpeisiimme.

– Jarmo Hannuksela, NYQSin Vaasan toimipisteen yksikön päällikkö

 

Lue lisää NYQSistä: nyqs.fi

 


Merus Power

Merus Power Oyj – Neuvonantopalvelut

Merus Power Oyj Neuvonantopalvelut: Kokonaisvaltaista neuvonantoa ja hankejohtamista asiakkaan tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut: Laadukasta toimitila- ja hankejohtamista asiakkaan ja käyttäjän tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä