Vuokralais- ja vuokranantajaedustus


Toimimme asiakkaidemme teknisenä neuvonantajana toimitilojen erilaisissa vuokratilanteissa. Edustamme kaikissa projekteissamme puolueettomasti ja asiantuntevasti asiakkaidemme sekä heidän asiakkaidensa yhdenmukaiset edut huomioon ottaen.

Usein liian vähälle huomiolle jäävä tekninen ymmärrys tuottaa tarpeetonta ajan kulumista ja prosessien hitautta

Toimitiloja etsiessä tai välittäessä on tärkeää ennen prosessin alkua tunnistaa tilojen ominaisuudet. Erityisen tärkeää on kuitenkin tunnistaa omat tarpeet ja mahdollisuudet.

Usein liian vähälle huomiolle jäävä tekninen ymmärrys tuottaa tarpeetonta ajan kulumista ja prosessien hitautta niin välittäjille, kiinteistön omistajille kuin vuokratilan etsijöille. Mahdollisten viereisten liiketilojen tyhjyys ei tuota myöskään lisäarvoa muille kiinteistöissä toimiville vuokralaisille ja sidosryhmille. Tyhjä tila voi myös vähentää kiinteistön houkuttelevuutta uusille vuokralaisille. Sijainnin lisäksi houkuttelevuudessa tulee ottaa huomioon myös toimitilan yleisilmeen merkitys.

Kokonaisvaltaisen ymmärryksemme avulla pystymme poistamaan hidasteita ja nopeuttamaan vuokraprosessia. Teknisenä neuvonantajana annamme vahvuutemme asiakkaidemme käyttöön, mikä mahdollistaa asiakkaiden keskittymisen oman liiketoimintansa tarpeisiin ja kehittämiseen.


Tuotamme asiakkaillemme

  • Vuokraneuvotteluiden tukipalvelu asiakkaillemme teknisten yksityiskohtien hoitamiseen
  • Vuokralaisten tarpeiden selvittäminen teknisiä lähtökohtia mukaillen
  • Kiinteistöjen kehityspotentiaalin esiintuonti ja alueen kaavoitustilanteen selvittäminen
  • Muutostyön laajuuden ja kustannusten arviointi
  • Tarvittavien rakennustapaselosteiden laatiminen vuokrauksen tueksi
  • Hankkeen johtaminen alusta loppuun
  • Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja ulkomaiset kiinteistönomistajat, -sijoittajat ja -käyttäjät sekä toimitilavälitykseen erikoistuneet kaupalliset neuvonantoyritykset ja toimitilavälittäjät.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Joni Härkönen
Toimitusjohtaja, osakas
© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä