|

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut

Laadukasta toimitila- ja hankejohtamista asiakkaan ja käyttäjän tarpeet tunnistaen

Joscon Oy vastaa Alma Media Oyj:n Suomen tilojen hallinnasta. Joscon tuottaa Alma Media Oyj:lle tilahallintopalveluiden johtamisen, teknisen neuvonannon, vuokrasopimushallinnan sekä toimii Almalla tila- ja työympäristömuutoshankkeiden projektien johtamisessa valtakunnallisesti.

Tilojen ja työympäristöjen toimivuus on tärkeässä roolissa 1200 Almalaisen jokapäiväisessä työssä. Ammattimainen tilojen ylläpito, työympäristöjen hallinta, palveluiden johtaminen ja tilankäyttäjien kohtaaminen on yhteistyössämme avainasemassa. Joscon Oy pystyy tukemaan Alma Median ydinliiketoimintaa tuottamalla laadukasta kiinteistöjohtamisen palvelua. Josconin kanssa yhteistyö on sujunut hienosti.

– Juha Nuutinen, Alma Media Oyj CFO

Parasta Josconilla

1

Kyky ymmärtää asiakkaan muutostarpeita ja liiketoimintaa

2

Toimivat palvelut ja ammattitaitoinen henkilökunta

3

Tahtotila kehittää ja kehittyä yhdessä asiakkaan kanssa

Lue lisää palveluista

Olemme Almalla erittäin tyytyväisiä palveluiden laatuun ja voimme suositella Joscon Oy:tä valtakunnalliseksi kumppaniksi sitä harkitseville toimijoille.

– Juha Nuutinen, Alma Media Oyj CFO

Lue lisää Alma Mediasta: almamedia.fi


Merus Power

Merus Power Oyj – Neuvonantopalvelut

Merus Power Oyj Neuvonantopalvelut: Kokonaisvaltaista neuvonantoa ja hankejohtamista asiakkaan tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut: Laadukasta toimitila- ja hankejohtamista asiakkaan ja käyttäjän tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä