|

Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluista

Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottamisesta.

Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Trevianin hallinnoiman PG Finland Warehouse Oy:n salkun kiinteistöjohtamisen sekä energianhallinan palveluista. Sopimuksen myötä Joscon Oy tuottaa salkun kohteisiin laadukkaat kiinteistöjohtamisen palvelut sekä vastaa kohteiden energiahallinnan kehittämisestä.

Trevianin hallinnoima logistiikkaportfolio pitää sisällään 20 kiinteistöä Suomen keskeisimmillä logistiikka- ja teollisuusalueilla. Kiinteistöjen yhteenlaskettu bruttoala on yli 140 000 m2, joiden kiinteistöjohtamisen palveluista Joscon Oy vastaa jatkossa. Salkun kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella sekä Oulussa. Alkavan sopimuksen tavoitteena on kehittää aktiivisesti kohteiden palveluiden laatua. Käyttäjä- ja asiakastyytyväisyys on merkittävässä osassa nyt solmitun sopimuksen tavoitteita, joista osapuolet eivät halua tinkiä.

”Josconin kanssa tehty sopimus vahvistaa merkittävästi salkun kohteiden hallintaa sekä energiatehokkuutta. Joscon onnistui vakuuttamaan meidät laadukkaalla tarjouksella sekä tarjouksen takana olevalla kovalla ammattitaidolla, jonka pohjalta päätös yhteistyöstämme oli helppo tehdä. Josconin laaja-alainen ymmärrys kiinteistöalan toimijoiden tarpeista, niin kiinteistön omistamisen kuin hallinnoinninkin kautta antaa kyvykkyyttä palvella meitä ja asiakkaitamme paremmin tulevaisuudessa. Nämä keskeiset asiat olivat merkityksellisiä tekemässämme päätöksessä valita Joscon palveluntuottajaksi ja kumppaniksemme hallinnoimamme logistiikkasalkun hoitoon – Jussi Raitaniemi, Business Director, Trevian Asset Management Oy”

” Olemme erittäin tyytyväisiä nyt tehdystä sopimuksesta, ja kiitämme Treviania valinnastamme heidän strategiseksi kumppaniseksensa tämän salkun hallinnointiin. Uutena toimijana markkinassa meillä on kykyä ja mahdollisuuksia nähdä taustojemme vuoksi asiakkaidemme tarpeet eri tavalla. Logistiikkasalkussa on laaja kiinteistöportfolio Suomessa, painottuen pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle, joka haastaa maantieteellisesti salkun hallintaa. Päätoimipaikkamme sijainti keskeisesti Tampereella vahvistaa Josconin asemaa valtakunnallisessa markkinassa kiinteistöjohtamisen, rakennuttamisen ja neuvonantopalveluiden saralla ja täten mahdollistaa yhtiön laaja-alaisen kehittämisen niin palveluiden kuin maantieteellisen kattavuudenkin osalta. Näemme tämän isona luottamuksen osoituksena yritystämme kohtaan sen nuoresta iästä huolimatta – Jarno Lintunen, Liiketoimintajohtaja, Joscon Oy”

 

Lisätietoja yhteistyöstämme:

 

Jussi Raitaniemi, Business Director, Trevian Asset Management Oy

jussi.raitaniemi@trevian.fi

050 343 8275

 

Jarno Lintunen, Liiketoimintajohtaja Joscon Oy

jarno.lintunen@joscon.fi

044 783 8519

 

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama kaupallisiin kiinteistöihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Tarjoamme täyden palvelun varainhoitoa ja strukturoituja sijoituspalveluita sijoituksen koko elinkaaren ajalle. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi


Ajankohtaista

Lue kaikki

Dun & Bradstreet on myöntänyt Joscon Oy:lle AAA-luottoluokituksen

Dun & Brandstreet on myöntänyt Joscon Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen, joka tarkoittaa, että Joscon on yksi Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä! Parhaimpaan AAA- luottoluokitukseen kuuluu vain  3,1 % kaikista yrityksistä valtakunnallisesti.   ” Tämä on selkeä osoitus yrityksemme ponnisteluista laadukkaan tekemisen eteen, jolla tiellä haluamme ehdottomasti jatkaa myös tulevaisuudessa. Korkeimman AAA- luottoluokituksen saavuttaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan on vaatinut

Joscon ja Ilves yhteistyöhön!

Joscon ja Ilves yhteistyöhön! Voimme ylpeänä esitellä päätöksemme lähteä osaltamme tukemaan Tamperelaista jääkiekkoa. Joscon toimii Ilveksen jääkiekkojoukkueen sponsorina kaudella 2023 – 2024! Yrityksenä näemme päätöksemme olevan yksi isoista teemoistamme olla tukemassa hyvinvoivaa ja liikkuvaa yhteiskuntaamme. Yhteiskuntavastuullisuus on yksi isoista teemoitamme joihin yrityksenä panostamme. Koemme ja näemme liikunnan merkityksen olevan osa hyvinvointia sekä onnistumista myös työtehtävissä.

Alma Media Oyj ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluista

Alma Media Oyj ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottamisesta. Alma Media Oyj ja Joscon Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Alma Media Oyj:n Suomen tilojen kiinteistöjohtamisen ja tilahallintopalveluiden tuottamisesta. Sopimuksen myötä Joscon Oy tuottaa Alma Media Oyj:lle tilahallintopalveluiden johtamisen, teknisen neuvonannon, vuokrasopimushallinnan sekä toimii tila- ja työympäristömuutoshankkeiden projektien johtamisessa valtakunnallisesti. ” Tilojen ja työympäristöjen toimivuus on

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä