|

Dun & Bradstreet on myöntänyt Joscon Oy:lle AAA-luottoluokituksen

Dun & Brandstreet on myöntänyt Joscon Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen, joka tarkoittaa, että Joscon on yksi Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä! Parhaimpaan AAA- luottoluokitukseen kuuluu vain  3,1 % kaikista yrityksistä valtakunnallisesti.

 

” Tämä on selkeä osoitus yrityksemme ponnisteluista laadukkaan tekemisen eteen, jolla tiellä haluamme ehdottomasti jatkaa myös tulevaisuudessa. Korkeimman AAA- luottoluokituksen saavuttaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan on vaatinut paljon työtä taustalla, kelloa vilkuilematta. Iso kiitos tästä kuuluu koko tiimillemme sekä erityisesti asiakkaillemme, jotka ovat luottaneet kumppanuuteemme ja joille olemme saaneet tuottaa laadukkaita palveluita sekä kehittää yhteistyötämme kanssanne tulevaisuuteen – Joni Härkönen, Toimitusjohtaja ”

Lisätiedot:

Joni Härkönen, Toimitusjohtaja

040 512 6385


Ajankohtaista

Lue kaikki

Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluista

Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottamisesta. Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Trevianin hallinnoiman PG Finland Warehouse Oy:n salkun kiinteistöjohtamisen sekä energianhallinan palveluista. Sopimuksen myötä Joscon Oy tuottaa salkun kohteisiin laadukkaat kiinteistöjohtamisen palvelut sekä vastaa kohteiden energiahallinnan kehittämisestä. Trevianin hallinnoima logistiikkaportfolio pitää sisällään 20 kiinteistöä Suomen

Joscon ja Ilves yhteistyöhön!

Joscon ja Ilves yhteistyöhön! Voimme ylpeänä esitellä päätöksemme lähteä osaltamme tukemaan Tamperelaista jääkiekkoa. Joscon toimii Ilveksen jääkiekkojoukkueen sponsorina kaudella 2023 – 2024! Yrityksenä näemme päätöksemme olevan yksi isoista teemoistamme olla tukemassa hyvinvoivaa ja liikkuvaa yhteiskuntaamme. Yhteiskuntavastuullisuus on yksi isoista teemoitamme joihin yrityksenä panostamme. Koemme ja näemme liikunnan merkityksen olevan osa hyvinvointia sekä onnistumista myös työtehtävissä.

Alma Media Oyj ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluista

Alma Media Oyj ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottamisesta. Alma Media Oyj ja Joscon Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Alma Media Oyj:n Suomen tilojen kiinteistöjohtamisen ja tilahallintopalveluiden tuottamisesta. Sopimuksen myötä Joscon Oy tuottaa Alma Media Oyj:lle tilahallintopalveluiden johtamisen, teknisen neuvonannon, vuokrasopimushallinnan sekä toimii tila- ja työympäristömuutoshankkeiden projektien johtamisessa valtakunnallisesti. ” Tilojen ja työympäristöjen toimivuus on

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä