|

Oral Hammaslääkärit Oy – Toimitilakehittäminen ja neuvonantopalvelut

Referenssi Oral

Kokonaisvaltaista toimitilakehittämistä ja neuvonantoa hanke kerrallaan

Oral on Suomen suurin yksityinen suun terveydenhuollon palveluja tarjoava ketju, johon kuuluu 65 hammaslääkäriasemaa ja 5 hammaslaboratoriota lähes 40 paikkakunnalla ympäri Suomen. Toimialueensa tueksi Oral tarvitsi toimijaa, joka kykenee laaja-alaisesti hoitamaan kokonaisvaltaisesti toimitilahankkeita aina vuokrauksen neuvonannosta toimitilojen muutosprojektien johtamiseen sekä valvontaan. Käynnissä olevien hankkeiden myötä Joscon on kyennyt tuomaan oikeanlaista palvelua ja kokemuksensa Oralin käyttöön arjen sujuvoittamiseksi.

Oral Hammaslääkärit Oy:n Kiinteistöpäällikkö Pyry Aution vastuualueelle kuuluu toimitilajohtamisen lisäksi eri puolilla Suomea tehtävien toimitilojen muutostyöprojektien johtaminen. Laaja olemassa oleva asemaverkosto sekä uusien asemien avaukset työllistävät Oralin henkilökuntaa vuosittain. Ympäri Suomen sijaitsevat asemat tuovatkin mukanaan ymmärrettäviä maantieteellistä haasteita, jolloin oikeat kumppanit oikeissa paikoissa auttavat verkoston johtamisessa ja hallinnassa. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää 2023 valmistunutta Vaasan Oralin uuden aseman toteutusta, jossa muutoskumppaniksi projektille valikoitui Joscon Oy.

Kokonaisvaltaisuus avainasemassa

Pyry Aution mielestä Josconin rooli hankkeen edetessä oli merkittävässä asemassa oikean lopputuloksen aikaansaamiseksi. Uuden aseman rakentamiseen liittyvät riskit ja niiden hallinta mm. aikataulun sekä kustannusten nousuissa voivat yllättää ikävästi, mikäli niiden kanssa ei ole tarkkana. Tämän hankkeen osalta yllätyksiltä vältyttiin ja Pyry kiittääkin hankkeen suunnittelijoita, valvojia sekä urakoitsijaa siitä, että hanke saavutti tavoitteet ja asema saatiin avattua suunnitellussa aikataulussaan. Projektin onnistuminen on tiimityötä!

Monipuolisuus on valttia, joka korostuu Josconissa

Pyry haluaa nostaa ammattimaisuuden isoon arvoon niin omassa työssään kuin käyttämiensä kumppanien kanssa. Kiinteistöjohtaminen tuo viikoittain eteen uusia asioita, joihin tarttumalla voi mainiosti kehittyä myös omassa työssään. Oppimisen kannalta onkin tärkeää käydä avointa ja vuorovaikutteista keskustelua kumppaniverkoston kanssa jakaen tietoutta myös palveluntuottajille. Oikeat kumppanit ja oikeaoppiset valinnat, tekniikan sijoittelut ja lopulta kokonaisuus tulee ymmärtää loppukäyttäjän kannalta oikealla tavalla.

Josconin vahvuudeksi Pyry kuvaakin laaja-alaisen osaamisen ja oppimiskyvyn. Lisäksi Josconin laaja kumppaniverkosto antaa aidon mahdollisuuden valita hankkeisiin oikeat kumppanit ja tekijät paikkakunnasta riippumatta. Tämä on tärkeä asia, jonka osalta Oralille osoittautui oikeaksi valinnaksi valita Joscon kumppanikseen. Käynnissä on useampia hankkeita, joissa yhteistyötä kehitetään jatkuvasti tulevaisuutta varten.

 

”Asiakkaana Oralille on tärkeää, että kokonaisuus on hyvissä käsissä. Siksi voimme lämpimästi suositella Josconia kumppaniksi kiinteistöjen muutoksiin.”

Pyry Autio, Oral Hammaslääkärit Oy

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä Oralin valintaan käyttää osaavia palveluitamme laaja-alaisesti sekä monipuolisesti toimitilojen muutoksissa. Ymmärtämällä oikeat asiat ja tiedostamalla yhteistyön merkityksen, voimme kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tuottaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.”

Joni Härkönen, Toimitusjohtaja

Parasta Josconilla

1

Laaja-alainen kokemus

2

Yhteistyön sujuvuus ja oppimiskyky

3

Osaava vuokraneuvottelija

Lue lisää palveluista

Lue lisää Oral Hammaslääkärit Oy:stä: www.oral.fi


Merus Power

Merus Power Oyj – Neuvonantopalvelut

Merus Power Oyj Neuvonantopalvelut: Kokonaisvaltaista neuvonantoa ja hankejohtamista asiakkaan tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut

Alma Media Oyj tilahallintopalvelut: Laadukasta toimitila- ja hankejohtamista asiakkaan ja käyttäjän tarpeet tunnistaen. Lue referenssistä yhteistyöstä.

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä