|

Alma Media Oyj ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluista

Alma Media Oyj ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottamisesta.

Alma Media Oyj ja Joscon Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Alma Media Oyj:n Suomen tilojen kiinteistöjohtamisen ja tilahallintopalveluiden tuottamisesta. Sopimuksen myötä Joscon Oy tuottaa Alma Media Oyj:lle tilahallintopalveluiden johtamisen, teknisen neuvonannon, vuokrasopimushallinnan sekä toimii tila- ja työympäristömuutoshankkeiden projektien johtamisessa valtakunnallisesti.

” Tilojen ja työympäristöjen toimivuus on tärkeässä roolissa 1200 Almalaisen jokapäiväisessä työssä. Ammattimainen tilojen ylläpito, työympäristöjen hallinta ja palveluiden johtaminen on yhteistyössämme avainasemassa. Nyt tehty sopimus vahvistaa Alman Suomen tilojen hallintaa. Sopimuksen meille mahdollisti pitkä aiempi yhteistyömme, jonka pohjalta päätös yhteistyöstämme oli helppo tehdä – Juha Nuutinen, CFO Alma Media Oyj”

” Olemme erittäin tyytyväisiä nyt tehdystä sopimuksesta, ja kiitämme Alma Media Oyj:tä valinnastamme heidän strategiseksi kumppaniksensa tilahallinnon osalta. Almalla on laaja tilaportfolio Suomessa, jonka hallinnointi vahvistaa Josconin asemaa valtakunnallisessa markkinassa. Näemme tämän isona luottamuksen osoituksena yritystämme kohtaan sen nuoresta iästä huolimatta – Jarno Lintunen, Liiketoimintajohtaja Joscon Oy”

 

Lisätietoja yhteistyöstämme:

 

Juha Nuutinen, Talousjohtaja Alma Media Oyj

juha.nuutinen@almamedia.fi

050 438 0984

 

Jarno Lintunen, Liiketoimintajohtaja Joscon Oy

jarno.lintunen@joscon.fi

044 783 8519


Ajankohtaista

Lue kaikki

Dun & Bradstreet on myöntänyt Joscon Oy:lle AAA-luottoluokituksen

Dun & Brandstreet on myöntänyt Joscon Oy:lle korkeimman AAA-luottoluokituksen, joka tarkoittaa, että Joscon on yksi Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä! Parhaimpaan AAA- luottoluokitukseen kuuluu vain  3,1 % kaikista yrityksistä valtakunnallisesti.   ” Tämä on selkeä osoitus yrityksemme ponnisteluista laadukkaan tekemisen eteen, jolla tiellä haluamme ehdottomasti jatkaa myös tulevaisuudessa. Korkeimman AAA- luottoluokituksen saavuttaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan on vaatinut

Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluista

Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy yhteistyösopimukseen kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottamisesta. Trevian Asset Management Oy ja Joscon Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Trevianin hallinnoiman PG Finland Warehouse Oy:n salkun kiinteistöjohtamisen sekä energianhallinan palveluista. Sopimuksen myötä Joscon Oy tuottaa salkun kohteisiin laadukkaat kiinteistöjohtamisen palvelut sekä vastaa kohteiden energiahallinnan kehittämisestä. Trevianin hallinnoima logistiikkaportfolio pitää sisällään 20 kiinteistöä Suomen

Joscon ja Ilves yhteistyöhön!

Joscon ja Ilves yhteistyöhön! Voimme ylpeänä esitellä päätöksemme lähteä osaltamme tukemaan Tamperelaista jääkiekkoa. Joscon toimii Ilveksen jääkiekkojoukkueen sponsorina kaudella 2023 – 2024! Yrityksenä näemme päätöksemme olevan yksi isoista teemoistamme olla tukemassa hyvinvoivaa ja liikkuvaa yhteiskuntaamme. Yhteiskuntavastuullisuus on yksi isoista teemoitamme joihin yrityksenä panostamme. Koemme ja näemme liikunnan merkityksen olevan osa hyvinvointia sekä onnistumista myös työtehtävissä.

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä