Rakennushankkeiden johtaminen ja valvonta


Kiinteistöjen muutostyöt ovat vuosien saatossa kasvattaneet merkitystään toimivien ja viihtyisien toimitilaympäristöjen mahdollistajina. Olemme tuottaneet vuosien varrella asiakkaillemme lukuisia muutostyöhankkeita aina teollisuusrakentamisesta toimistoihin sekä lääkinnällisiin tiloihin.

Pyrimme aina tarpeenmukaisiin ratkaisuihin hankkeissamme

Meillä projektijohtaminen lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta ja siitä, että teetämme tarpeen mukaiset ratkaisut kuhunkin muuttuvaan tilanteeseen. Toki voimme maustaa hanketta, jos näin sovitaan.

Tuotamme asiakkaillemme hankkeiden kustannuslaskennat vuokrasopimusneuvotteluiden tueksi, johdamme suunnittelua, teemme tarvittavat kilpailutukset sekä neuvottelemme hankkeen suunnittelua ja urakointia koskevat sopimukset. Rakennutamme tilat alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Erityinen arvo asiakkaillemme muodostuu ketjun kokonaisymmärryksestä sen jokaisessa vaiheessa. Olemme tunnettuja siitä, että ymmärrämme kiinteistön arvonmuodostamisen ketjun.

Hankekohtaiset erot ovat merkittäviä, eivätkä synny vain talouden parametrien kautta tarkasteltuna. Kiinteistöt ja niissä viihtyminen on yksilökohtaista – se on hyvä lähtökohta hankkeen toteuttamisen ymmärtämiseksi. Asiantuntijamme kykenee ratkomaan asioita eri näkökulmista hankkeen alusta loppuun. Palvelukokonaisuutemme on aina räätälöitävissä asiakastarpeen mukaisesti.


Palvelumme kattaa muun muassa seuraavat kokonaisuudet

  • Projektinjohto- ja valvonta
  • Turvallisuuskoordinointi
  • Hankkeiden kustannuslaskenta
  • Hankkeiden kilpailuttaminen ja sopimusten laadinnat
  • Kustannusohjaus ja aikatauluttaminen
  • Raportointi
  • Taloudelliset loppuselvitykset

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tero Pääsky
Rakennuttajapäällikkö, osakas
© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä