Muutostöiden kustannusarviot


Kiinteistöjen muutostyöt ja niiden arvioinnit vaativat laajemman kokonaisuuden hahmottamista aina rakentamisesta talotekniikkaan ja muihin sivukustannuksiin, kuten asiakkaan tuotannon vaatimiin rakenteellisiin muutoksiin.

Kustannusarviolaskentaa vuokraneuvottelujen ja muutostöiden suunnittelun tueksi

Tuotamme asiakkaillemme kustannusarviolaskentaa vuokraneuvotteluiden ja muutostöiden suunnittelun tueksi, jotta ennen vuokrasopimuksen tai kehityshankkeen alkamista arviot olisivat mahdollisimman lähellä toteutuvaa kokonaisuutta. Arvioiden tueksi laadimme laadukkaan selosteen, joka avaa sitä mihin arviomme pohjautuu. Seloste käydään läpi asiakkaan kanssa. Ohjaamme näin neuvottelua oikeaan suuntaan.

Kustannusten ohjaaminen ja lähtökohtien ymmärtäminen on osakokonaisuus laadukasta projektijohtamisen palveluamme, jota tukee niin ammattitaitoinen kiinteistöjohtaminen kuin talotekniikkasuunnittelu. Lähes koskaan kustannukset ja niiden kertyminen eivät lopu tilojen valmistumiseen, vaan on osattava ottaa huomioon myös käyttöön liittyvät tarpeet, joita tulee aina käyttäjätarpeiden muutoksista. Kun nämä asiat pohditaan etukäteen, on hankkeen lopputulos aina parempi ja siirtyminen tiloihin joustavampaa.

Erityinen arvo asiakkaillemme muodostuu ketjun kokonaisymmärryksestä sen jokaisessa vaiheessa. Olemme tunnettuja siitä, että ymmärrämme kiinteistön arvonmuodostamisen ketjun ja osaamme siirtää tiedon myös kustannusten arviointiin.

Hankekohtaiset erot ovat merkittäviä, eivätkä ne synny vain talouden parametrien kautta tarkasteltuna. Kiinteistöt ja niissä viihtyminen on yksilökohtaista – se on hyvä lähtökohta hankkeen toteuttamisen ymmärtämiseksi.


Palvelumme kattaa muun muassa seuraavia kokonaisuuksia

  • Kiinteistön ominaisuuksien tunnistaminen
  • Käyttäjän tarpeiden huomioon ottaminen teknisissä ratkaisuissa
  • Hankkeiden kustannuslaskenta
  • Selostus hankkeiden toteuttamiseen
  • Kustannusohjaus
  • Raportointi

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Tero Pääsky
Rakennuttajapäällikkö, osakas
© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä