Kiinteistö- ja hankekehitys


Kiinteistökehityshankkeisiin ryhtyvällä on oltava laaja-alainen tuntemus hankkeen kokonaisuuden ja muodon tunnistamisessa. Hankekehittämisessä on oltava monialaista ymmärrystä, mutta erityisesti innostusta tutkia ja ymmärtää hankkeen kokonaisuutta eri näkökulmista. Parhaimmillaan hankkeet yhdistävät eri alan toimijoita yhteen pohtimaan palvelun laajuutta ja verkostoitumaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Johdamme, suunnittelemme sekä rakennutamme hankkeet alusta loppuun asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi kokonaisuudeksi

Olemme vuosien varrella johtaneet ja kehittäneet lukuisia hankkeita eri sektoreilla laajan osaamisalueemme mukaisesti. Yhdistämällä toiminnat pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajemman näkemyksen kokonaisuuteen. Erityinen arvo asiakkaillemme muodostuu ketjun kokonaisymmärryksestä sen jokaisessa vaiheessa. Pystymme laajan yhteistyökumppaniverkostomme kanssa johtamaan, suunnittelemaan sekä rakennuttamaan hankkeet alusta loppuun.

Olemme tunnettuja siitä, että ymmärrämme kiinteistön arvonmuodostamisen ketjun

Hankekohtaiset erot ovat merkittäviä, eivätkä synny vain talouden parametrien kautta. Kiinteistöt ja niissä viihtyminen on yksilökohtaista – se on hyvä lähtökohta hankkeen toteuttamisen ymmärtämiseksi. Hanke ei koskaan pääty vastaanottoon, vaan se jatkuu tyytyväisen asiakkaan saamana laadukkaana palveluna ja yhteistyönä, jossa annamme osaamisemme asiakkaan käytettäväksi.


Palvelumme sisältää

  • Asiakkaan tarpeiden selvittäminen
  • Kaavoitusasioiden selvittäminen ja kehitysajatukset
  • Hankesuunnittelun ohjaaminen
  • Kustannusten laskenta sekä arviot hankkeiden toteuttamiseen
  • Rakennuttaminen ja valvonta
  • Talousohjaaminen hankkeen aikana

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Joni Härkönen
Toimitusjohtaja, osakas
© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä