Taloteknisten ratkaisujen neuvonanto


Meille tekniset ratkaisut eivät ole pelkästään pakollinen paha, vaan intohimomme. Me annamme tukemme asiakkaillemme laajasti kiinteistön teknisten ominaisuuksien ja ratkaisujen hakemisessa.

Usein törmäämme tilanteeseen, jossa tarjottavat tilat ja kokonaisuudet eivät kohtaa riittävässä laajuudessaan, vaikka esimerkiksi vuokralaismuutostyön neuvotteluprosessia olisikin viritelty jo tästäkin huolimatta tarpeettoman pitkälle. Tämä kuluttaa kaikkien osapuolien resurssia ja aikaa.

Kykenemme määrittämään heti alussa, miten tilat tulevat teknisesti toimimaan

Toimimme asiakkaidemme puolueettomana teknisenä neuvonantajana toimitilojen erilaisissa hankinta- ja vuokratilanteissa. Tunnistamme asiakkaan tarpeen, kykenemme kertomaan tilojen ominaisuudet ja mahdollisuudet sekä määrittämään heti alussa, miten tilat tulevat teknisesti toimimaan.

Toimitiloja etsiessä tai välittäessä on tärkeää ennen prosessin alkua tunnistaa tilojen ominaisuudet sekä omat tarpeet ja mahdollisuudet. Usein liian vähälle huomiolle jäävä tekninen ymmärrys tuottaa tarpeetonta ajan kulumista ja prosessien hitautta niin välittäjille, kiinteistön omistajille kuin vuokratilan etsijöille.


Tuotamme asiakkaillemme

  • Kiinteistökohteen teknisten tarpeiden arviointi ja ymmärtäminen
  • Vuokralaisten tarpeiden selvittäminen teknisiä lähtökohtia mukaillen
  • Kiinteistöjen kehityspotentiaalien esiintuonti
  • Muutostyön laajuuden ja kustannusten arviointi
  • Tarvittavien rakennustapaselosteiden laatiminen vuokrauksen tueksi
  • Hankkeen johtaminen alusta loppuun
  • Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja ulkomaiset kiinteistönomistajat, -sijoittajat ja -käyttäjät sekä toimitilavälitykseen erikoistuneet kaupalliset neuvonantoyritykset ja toimitilavälittäjät.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Joni Härkönen
Toimitusjohtaja, osakas
© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä