|

Kiinteistöpäällikkö Tampere

 

TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ TAMPEREELLE

 

Oletko kiinnostunut työstä uudessa ympäristössä kiinteistöjohtamisen parissa? Haluatko nostaa kiinteistöalan laatutasoa ja arvostusta? Haemme nyt aktiivista, innovatiivista, myyntihenkistä jo useamman vuoden kokemusta kiinteistöjohtamisen tehtävistä omaavaa kiinteistöpäällikköä Tampereelle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa huipputiimiä mielenkiintoisessa ja uudella tavalla johdetussa kasvuyhtiössä. Nuoren kasvuyhtiömme tekemisessä korostuu laadukas, ammattiylpeydellä ja aktiivisella otteella tuotettu palvelu. Tavoitteemme on tarjota kaikille mahdollisuus onnistua työssään niin työntekijöillemme, asiakkaillemme kuin tilojen loppukäyttäjillekin.

Tehtävässäsi vastaat nimetyn asiakkuuden kiinteistöjohtopalveluiden tuottamisesta ja asiakkuuden päivittäisen toiminnan johtamisesta. Vastaat sinulle osoitettujen kiinteistökohteiden toiminnan johtamisesta sekä asiakas- ja käyttäjätyytyväisyydestä. Tehtävänkuva sisältävät myös pienprojektien johtamista.

Tueksesi saat yrityksemme muun henkilöstön pitkäaikaisen osaamisen kiinteistöjohtamisen, rakennuttamisen ja talotekniikkasuunnittelun saralta. Tehtävissäsi et joudu hetkeäkään epäröimään saatko apua tehtäviesi tueksi, sillä me yhdessä kehitämme palveluamme kaikkiin tarpeisiin sopivaksi. Tiedostamme että henkilöstömme on tärkein resurssimme ja laadukkaan palvelumme tae, tämä näkyy päivittäisessä toiminnassamme hyvinä työpuitteina ja henkilöstöetuina.

Yrityksenä meille on kunnia tarjota asiakkaillemme palvelu, joka perustuu vahvaan tekniseen, taloudelliseen sekä laaja-alaiseen ammatilliseen osaamiseen. Olemme tunnetusti kumppani, jolta saa neuvoa vaikeisiin ja haastaviin tilanteisiin.

 

Muutamia toiveita ja vaatimuksia tehtävää koskien

Tärkein arvomme on asiakaslähtöinen laadukas työskentelytapa. Haluamme että olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykysi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä.

Toivomme sinulla olevan:

·      Vähintään 5 vuoden kokemusta kiinteistöjohtamisesta

·      Palveluverkoston johtamisen osaamista

·      Kiinteistöliiketoiminnan kaupallista ymmärrystä

·      Tuntemusta vuokrauksen toimintatavoista sekä teknisistä tarpeista

·      Alan ammattikorkeakoulutasoinen koulutus

·      Sopimushallinnan osaamista

·      Hyvä tietotekninen osaaminen

·      Asiakaslähtöinen toimintatapa sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

·      Tuntemusta projektijohtamisesta

·      Hyvät tiimityöskentelytaidot

·      Englannin kielen osaamista

Ennen kaikkea, toivomme että olet hyvä tyyppi!

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Jarno Lintunen.

jarno.lintunen@joscon.fi 044 783 8519

Työhakemukset ja CV:t palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostilla jarno.lintunen@joscon.fi. Hakuaikaa on 15.1 asti, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Ajankohtaista

Lue kaikki

Rakennuttamisen ja talotekniikan projektipäällikköille töitä Tampereella

  TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME RAKENNUTTAMISEN JA TALOTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖITÄ TAMPEREELLE Toiminnan laajentuessa haemme taas hyviä tyyppejä mukaan kasvavaan joukkoomme. Tutustu avoinna oleviin rakennuttamisen ja talotekniikan projektipäällikön tehtäviimme alla olevista linkeistä.   https://careers.choicehr.fi/jobs/3673925-rakennuttamisen-projektipaallikko https://careers.choicehr.fi/jobs/3673924-talotekniikka-projektipaallikko   Lisätiedot ja hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Jarno Lintunen. jarno.lintunen@joscon.fi tai 044 783 8519 Työhakemukset ja CV:t palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostilla rekrytointi@joscon.fi. Hakuaikaa

Rakennuttamisen projektipäällikkö Helsinki

  TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ HELSINKIIN   Oletko kiinnostunut työstä uudessa ympäristössä rakennuttamisen- ja projektijohtamisen parissa? Haluatko nostaa kiinteistöalan laatutasoa ja arvostusta? Haemme nyt aktiivista, innovatiivista, myyntihenkistä jo useamman vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä omaavaa rakennuttamisen projektipäällikköä Helsinkiin perustettavaan uuteen toimipisteeseemme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa huipputiimiä mielenkiintoisessa ja uudella tavalla johdetussa kasvuyhtiössä. Nuoren kasvuyhtiömme

Kiinteistöpäällikkö Helsinki

  TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ HELSINKIIN   Oletko kiinnostunut työstä uudessa ympäristössä kiinteistöjohtamisen parissa? Haluatko nostaa kiinteistöalan laatutasoa ja arvostusta? Haemme nyt aktiivista, innovatiivista, sosiaalista, myyntihenkistä jo useamman vuoden kokemusta kiinteistöjohtamisen tehtävistä omaavaa kiinteistöpäällikköä Helsinkiin perustettavaan uuteen toimipisteeseemme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa huipputiimiä mielenkiintoisessa ja uudella tavalla johdetussa kasvuyhtiössä. Nuoren kasvuyhtiömme tekemisessä korostuu laadukas,

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä