|

Rakennuttamisen projektipäällikkö Helsinki

 

TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ HELSINKIIN

 

Oletko kiinnostunut työstä uudessa ympäristössä rakennuttamisen- ja projektijohtamisen parissa? Haluatko nostaa kiinteistöalan laatutasoa ja arvostusta? Haemme nyt aktiivista, innovatiivista, myyntihenkistä jo useamman vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä omaavaa rakennuttamisen projektipäällikköä Helsinkiin perustettavaan uuteen toimipisteeseemme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa huipputiimiä mielenkiintoisessa ja uudella tavalla johdetussa kasvuyhtiössä. Nuoren kasvuyhtiömme tekemisessä korostuu laadukas, ammattiylpeydellä ja aktiivisella otteella tuotettu palvelu. Tavoitteemme on tarjota kaikille mahdollisuus onnistua työssään niin työntekijöillemme, asiakkaillemme kuin tilojen loppukäyttäjillekin.

Tehtävässäsi vastaat sinulle nimettyjen rakennuttamistehtävien ja projektien johtamisesta sekä asiakassuhteiden hoidosta nimetyissä asiakkuuksissa. Vastaat sinulle osoitettujen asiakkaiden asiakastyytyväisyydestä sekä laaja-alaisten konsultointipalveluidemme myynnistä. Tehtävät sisältävät myös hankkeiden kustannusarvioiden laskentaa, kilpailuttamista, sopimusten laadintaa, valvontaa sekä taloudellista ohjaamista. Toimimme erityisesti toimitilakiinteistöjen korjausrakentamisen ja tilamuutoshankkeiden parissa, myös uudisrakentaminen on meille tuttua.

Tueksesi saat yrityksemme muun henkilöstön pitkäaikaisen osaamisen rakennuttamisen, kiinteistöjohtamisen ja talotekniikan saralta. Tehtävissäsi et joudu hetkeäkään epäröimään saatko apua tehtäviesi tueksi, sillä me yhdessä kehitämme palveluamme kaikkiin tarpeisiin sopivaksi. Tiedostamme että henkilöstömme on tärkein resurssimme ja laadukkaan palvelumme tae, tämä näkyy päivittäisessä toiminnassamme hyvinä työpuitteina ja henkilöstöetuina.

Yrityksenä meille on kunnia tarjota asiakkaillemme palvelu, joka perustuu vahvaan tekniseen, taloudelliseen sekä laaja-alaiseen ammatilliseen osaamiseen. Olemme tunnetusti kumppani, jolta saa neuvoa vaikeisiin ja haastaviin tilanteisiin.

 

Muutamia toiveita ja vaatimuksia tehtävää koskien

Tärkein arvomme on asiakaslähtöinen laadukas työskentelytapa. Haluamme että olet oma-aloitteinen ja yhteistyökyvykkyytesi ansiosta pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä.

 

Toivomme sinulla olevan:

  • Vähintään 5 vuotta kokemusta rakennuttamistehtävistä
  • Rakennusalan ammattikorkeakoulu tasoinen koulutus
  • Myös LVI-alan koulutuksen omaavat hakijat otamme huomioon, mikäli työkokemusta on kertynyt rakennuttamisen työtehtävissä
  • Sopimusteknistä osaamista
  • Rakennusteknistä ja taloteknistä tuntemusta
  • Asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Hyvä perus IT-osaaminen
  • Englanninkielen osaamista
  • Matkustusvalmiutta

Ennen kaikkea, toivomme että olet hyvä tyyppi!

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Jarno Lintunen.

jarno.lintunen@joscon.fi tai 044 783 8519

Työhakemukset ja CV:t palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostilla rekrytointi@joscon.fi. Hakuaikaa on 29.1 asti, mutta tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Ajankohtaista

Lue kaikki

Rakennuttamisen ja talotekniikan projektipäällikköille töitä Tampereella

  TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME RAKENNUTTAMISEN JA TALOTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖITÄ TAMPEREELLE Toiminnan laajentuessa haemme taas hyviä tyyppejä mukaan kasvavaan joukkoomme. Tutustu avoinna oleviin rakennuttamisen ja talotekniikan projektipäällikön tehtäviimme alla olevista linkeistä.   https://careers.choicehr.fi/jobs/3673925-rakennuttamisen-projektipaallikko https://careers.choicehr.fi/jobs/3673924-talotekniikka-projektipaallikko   Lisätiedot ja hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Jarno Lintunen. jarno.lintunen@joscon.fi tai 044 783 8519 Työhakemukset ja CV:t palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostilla rekrytointi@joscon.fi. Hakuaikaa

Kiinteistöpäällikkö Helsinki

  TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ HELSINKIIN   Oletko kiinnostunut työstä uudessa ympäristössä kiinteistöjohtamisen parissa? Haluatko nostaa kiinteistöalan laatutasoa ja arvostusta? Haemme nyt aktiivista, innovatiivista, sosiaalista, myyntihenkistä jo useamman vuoden kokemusta kiinteistöjohtamisen tehtävistä omaavaa kiinteistöpäällikköä Helsinkiin perustettavaan uuteen toimipisteeseemme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa huipputiimiä mielenkiintoisessa ja uudella tavalla johdetussa kasvuyhtiössä. Nuoren kasvuyhtiömme tekemisessä korostuu laadukas,

Rakennuttamisen Liiketoimintajohtaja

  TOIMINTAMME LAAJENTUESSA HAEMME – RAKENNUTTAMISEN LIIKETOIMINTAJOHTAJAA   Oletko kiinnostunut työstä uudessa ympäristössä rakennuttamisen sekä kiinteistöjohtamisen maailmassa? Haluatko nostaa kiinteistöalan laatutasoa ja arvostusta? Haemme aktiivista, verkostoitunutta, kehitys- ja myyntihenkistä jo usean vuoden kokemusta rakennuttamisen tehtävistä omaavaa henkilöä rakennuttamisen liiketoimintajohtajan tehtävään. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa huipputiimiä mielenkiintoisessa ja uudella tavalla johdetussa kasvuyhtiössä. Yhtiössämme korostuu laadukas,

© Joscon Oy 2024
× Ota yhteyttä